Skoči na glavno vsebino

ŠŠT 2023/2024

Državno atletsko tekmovanje

V sredo, 5. 6. 2024, je bilo v Slovenski Bistrici izpeljano državno atletsko tekmovanje za osnovne šole, na katerega se je uvrstila Nika Šegula iz 6. razreda in v teku na 600 m dosegla odlično 19. mesto. Čestitamo!

Področno atletsko tekmovanje

V četrtek, 30. maja 2024, je bilo na Ptuju izpeljano Področno posamično tekmovanje v atletiki za osnovne šole Področnega centra Podravje. Na tekmovanje je bilo uvrščenih cca. 500 tekmovalcev iz osnovnih šol s področja Slovenske Bistrice, Ptuja in Ormoža.

Našo šolo so zastopale:

  • Nika Šegula (3. mesto – tek na 600 m in 14. mesto – štafeta 4×100 m),
  • Tonija Toš (12. mesto – tek na 60 m in 14. mesto – štafeta 4×100 m),
  • Ajda Brumen (9. mesto – tek na 60 m in 14. mesto – štafeta 4×100 m),
  • Ana Gril (14. mesto – štafeta 4×100 m).

Niki Šegula se je v teku na 600 m uspelo uvrstili na državno tekmovanje, ki bo tudi letos potekalo v Slovenski Bistrici in sicer v sredo, 5. junija 2024. Čestitamo!

Medobčinsko tekmovanje v nogometu – učenke in učenci letnik 2013 in mlajši

V predtekmovanju medobčinskega tekmovanja v malem nogometu za učenke in učence letnik 2013 in mlajše, 21. 5. 2024, v Kidričevem, so naši učenci dosegli 3. mesto v skupini. Pomerile so se ekipe OŠ Juršinci, OŠ Kidričevo, OŠ Destrnik-Trnovska vas in OŠ Markovci. Čestitamo!

Medobčinsko atletsko tekmovanje

Javni zavod Ptuj je v sodelovanju z Atletskim klubom Ptuj in Osnovno šolo Mladika, v četrtek, 16. maja 2024, organiziral Medobčinsko posamično tekmovanje v atletiki za osnovne šole. Na tekmovanje je bilo prijavljenih več kot 500 tekmovalcev iz osnovnih šol s področja Ptuja, kar pomeni, da je atletika ena izmed najbolj množičnih panog v šolskem športu. Najboljši tekmovalci se bodo uvrstili na področno tekmovanje, ki bo v četrtek, 30. maja 2024, na Ptuju.

Našo šolo so zastopali:

  • Nika Šegula (2. mesto – tek na 600 m in 5. mesto – štafeta 4×100 m),
  • Julija Matjašič (17. mesto – skok v daljino in 5. mesto – štafeta 4×100 m),
  • Tonija Toš (9. mesto – tek na 60 m in 5. mesto – štafeta 4×100 m),
  • Ajda Brumen (4. mesto – tek na 60 m in 5. mesto – štafeta 4×100 m),
  • Teo Matjašič (11. mesto – met vortexa).

Čestitamo!

Športna gimnastika – Polfinale državnega prvenstva

V četrtek, 25. 4. 2024, sta se Zala Zelenko in Ela Čeh udeležili polfinala državnega prvenstva v športni gimnastiki. Tekmovanje je vključevalo vaje na gredi, bradlji, parterju in preskoku. Vse vaje sta uspešno izvedli in pridobili veliko novih izkušenj. Čestitamo!

Medobčinsko tekmovanje v nogometu – učenci letnik 2011 in mlajši

Na naši šoli je v torek, 23. 4. 2024, potekalo medobčinsko tekmovanje v nogometu za učence letnik 2011 in mlajše. Tekmovanja so se udeležile ekipe OŠ Juršinci, OŠ Destrnik – Trnovska vas, OŠ Breg in OŠ Kidričevo. Ekipo OŠ Juršinci so zastopali Nace Masten, Žan Zavec, Nejc Šegula, Ožbe Hrga, Anže Šegula, Klemen Fras, Miha Jakab, Žan Gril, Nejc Repič in Niko Lipič. V finale se je uvrstila ekipa OŠ Destrnik – Trnovska vas. Našim učencem čestitamo za odlično igro!

Medobčinsko tekmovanje v nogometu – učenke letnik 2011 in mlajše

Na naši šoli je v petek, 19. 4. 2024, potekalo medobčinsko tekmovanje v nogometu za učenke letnik 2011 in mlajše. Tekmovanja so se udeležile ekipe OŠ Juršinci, OŠ Hajdina in OŠ Kidričevo. Ekipo OŠ Juršinci so zastopale Nika Bezjak, Nela Kostanjevec, Zala Gomzi, Ela Čeh, Nija Rakuša, Nika Šegula, Klara Fras in Nuša Plohl. V finale sta se uvrstili ekipi OŠ Hajdina in OŠ Kidričevo. Našim učenkam čestitamo za borbeno in spoštljivo igro!

Državno tekmovanje v streljanju z zračno pištolo

V Ljubljani je, 4. 4. 2024, potekalo državno tekmovanje osnovnih šol v streljanju z zračno pištolo, na katerega se je uvrstila Isidora Drobnjak in zasedla 9. mesto. Čestitamo!

Področno tekmovanje v streljanju z zračno pištolo

V Hočah je, 6. 3. 2024, potekalo področno tekmovanje osnovnih šol v streljanju z zračno pištolo. Tekmovanja so se udeležili Isidora Drobnjak, Nejc Repič, Liam Lesjak, Anej Čuček, Žan Gril in Jayden Ljubec. Najboljše so se odrezali Isidora Drobnjak, Nejc Repič in Liam Lesjak. Čestitamo!

Skoki z male prožne ponjave – Polfinale državnega prvenstva

V četrtek, 22. 2. 2024, so se Hana Zamuda, Zala Zelenko, Lea Magdič, Vida Cescutti, Nuša Jakab, Nika Bezjak, Ariana Druzovič, Tjaša Kovše, Ela Čeh, Maša Lah in Nija Rakuša udeležile polfinala državnega prvenstva v skokih z male prožne ponjave. Vse skoke so uspešno izvedle in pridobile veliko novih izkušenj. Čestitamo!

Področno tekmovanje v namiznem tenisu

V torek, 6. 2. 2024, je bilo v Športni dvorani Mladika na Ptuju izvedeno področno tekmovanje v namiznem tenisu. Udeležil se ga je Nace Masten iz 5. razreda in se uvrstil na 5.-6. mesto. Čestitamo!

Področno – posamezno tekmovanje v badmintonu

V četrtek, 25. 1. 2024, je bilo v Športni dvorani Mladika na Ptuju izvedeno področno – posamezno tekmovanje v badmintonu. Udeležila sta se ga Aljaž Horvat in Leo Janžekovič iz 9. razreda. Aljaž se je uvrstil na 8. mesto, Leo pa na 10. mesto. Čestitamo!

Finale medobčinskega tekmovanja v odbojki – učenke letnik 2009 in mlajše

Na naši šoli je v sredo, 13. 12. 2023, potekalo finale medobčinskega tekmovanja v odbojki za učenke letnik 2009 in mlajše. V finalni del tekmovanja so se uvrstile ekipe OŠ Juršinci, OŠ Destrnik-Trnovska vas, OŠ Kidričevo in OŠ Cirkovce. Na področno tekmovanje sta se uvrstili ekipi OŠ Cirkovce, kot prvo uvrščena in OŠ Kidričevo, kot drugo uvrščena. Ekipa OŠ Destrnik-Trnovska vas je zaključila na 3. mestu, naše učenke pa na 4. mestu. Ekipo OŠ Juršinci so zastopale Isidora Drobnjak, Gaja Pavalec, Zoja Pavalec, Tonija Toš, Ajda Brumen, Stela Petek in Marinela Stefanović. Čestitamo!

Medobčinsko tekmovanje v streljanju z zračnim orožjem

V športni dvorani Mladika na Ptuju je, 30. 11. 2023, potekalo medobčinsko tekmovanje osnovnih šol v streljanju z zračnim orožjem. Tekmovanja v streljanju z zračno pištolo so se udeležili Isidora Drobnjak, Nejc Repič, Liam Lesjak, Anej Čuček, Žan Gril, Jayden Ljubec, Simon Jug, Anej Lajh, Jaka Šeruga, Marcel Vičar in Anže Škrjanec. V streljanju s serijsko zračno puško pa so tekmovali Simon Jug, Nejc Repič, Jaka Šeruga, Anej Čuček, Žan Gril, Anej Lajh, Jayden Ljubec, Anže Škrjanec, Anže Janžekovič, Liam Zelenko, Nejc Šegula, Nace Masten in Anže Kukovec. Najboljše so se odrezali Isidora Drobnjak, Nejc Repič, Simon Jug in Nace Masten. Čestitamo!

Akrobatika – Polfinale državnega prvenstva

V četrtek, 30. 11. 2023, so se Vida Cescutti, Nuša Jakab, Hana Vindiš, Ariana Druzovič, Tjaša Kovše, Ela Čeh in Nija Rakuša udeležile polfinala državnega prvenstva v akrobatiki. Vse skoke so uspešno izvedle in pridobile veliko novih izkušenj. Čestitamo!

Medobčinsko tekmovanje v odbojki – učenci letnik 2009 in mlajši

Na OŠ Podlehnik je v petek, 17. 11. 2023, potekalo medobčinsko tekmovanje v odbojki za učence letnik 2009 in mlajše. Tekmovanja so se udeležile ekipe OŠ Juršinci, OŠ Podlehnik in OŠ Videm-Leskovec. Ekipo OŠ Juršinci so zastopali Tevž Hrga, Liam Lesjak, Aljaž Horvat, Jan Plohl, Mai Šegula, Nils Gomilšak in Blaž Šegula. V finale se je uvrstila ekipa OŠ Videm-Leskovec. Čestitke vsem učencem!

Medobčinsko tekmovanje v odbojki – učenke letnik 2009 in mlajše

Na naši šoli je v ponedeljek, 13. 11. 2023, potekalo medobčinsko tekmovanje v odbojki za učenke letnik 2009 in mlajše. Tekmovanja so se udeležile ekipe OŠ Juršinci, OŠ Majšperk, OŠ Podlehnik in OŠ Breg. Ekipo OŠ Juršinci so zastopale Isidora Drobnjak, Gaja Pavalec, Zoja Pavalec, Tonija Toš, Ajda Brumen, Ana Gril, Stela Petek in Marinela Stefanović. V finale se je uvrstila ekipa OŠ Juršinci. Čestitamo!

Medobčinsko tekmovanje v nogometu – učenci letnik 2009 in mlajši

Na naši šoli je v torek, 7. 11. 2023, potekalo medobčinsko tekmovanje v nogometu za učence letnik 2009 in mlajše. Tekmovanja so se udeležile ekipe OŠ Juršinci, OŠ Olge Meglič, OŠ Destrnik in OŠ Mladika. Ekipo OŠ Juršinci so zastopali Tevž Hrga, Žiga Jakab, Liam Lesjak, Leo Janžekovič, Aljaž Horvat, Jan Plohl, Nils Gomilšak in Blaž Šegula. V finale se je uvrstila ekipa OŠ Destrnik. Našim učencem čestitamo za borbeno in spoštljivo igro!

Medobčinsko tekmovanje v jesenskem krosu

Zavod za šport Ptuj je v sredo, 4. 10. 2023, organiziral Medobčinsko tekmovanje v jesenskem krosu na Hajdini. Letos se je na tekmovanje prijavilo vseh 17 osnovnih šol in skoraj 400 tekmovalcev. Naši učenci so uspešno pretekli progo, Rene Perša in Nika Šegula pa sta si prislužila tudi medalji. Čestitamo!

Dostopnost