Edit this in WPZOOM Theme Options (02) 758 00 71
 

ŠŠT

ŠOLSKA ŠPORTNA TEKMOVANJA 2022/2023

Medobčinsko tekmovanje v jesenskem krosu

Učenci in učenke OŠ Juršinci so se v torek, 4. 10. 2022, udeležili medobčinskega tekmovanja v jesenskem krosu, ki ga je drugo leto zapored izpeljala OŠ Hajdina. Na kros se je prijavilo kar 394 učencev in učenk iz 16 osnovnih šol, ki so tekli na zelo zanimivi in razgibani progi, v desetih starostnih kategorijah. Naši učenci so uspešno pretekli progo, Rene Perša, Nika Šegula, Barbara Krivec in Sanja Lipič pa so si prislužili še medalje. Čestitamo!

Medobčinsko tekmovanje v odbojki – učenci letnik 2008 in mlajši

Na OŠ Cirkovce je v ponedeljek, 21. 11. 2022, potekalo medobčinsko tekmovanje v odbojki za učence letnik 2008 in mlajše. Učenci OŠ Juršinci so v predtekmovanju zasedli 2. mesto. Odigrali so tekmi z OŠ Cirkovce in OŠ Hajdina. Čestitamo!

Medobčinsko tekmovanje v nogometu – učenke letnik 2008 in mlajše

Na naši šoli je v četrtek, 10. 11. 2022, potekalo medobčinsko tekmovanje v nogometu za učenke letnik 2008 in mlajše. Tekmovanja so se udeležile ekipe OŠ Juršinci, OŠ Ljudski vrt in OŠ Breg. V finale, ki je bilo v petek, 25. 11. 2022, na OŠ Markovci sta se uvrstili ekipi OŠ Juršinci in OŠ Ljudski vrt. Učenke naše šole so postale medobčinske prvakinje in se uvrstile v polfinale državnega tekmovanja. Čestitamo!

Medobčinsko tekmovanje v odbojki – učenke letnik 2008 in mlajši

Na naši šoli je v sredo, 16. 11. 2022, potekalo medobčinsko tekmovanje v odbojki za učenke letnik 2008 in mlajše. Tekmovanja so se udeležile ekipe OŠ Juršinci, OŠ Olge Meglič in OŠ Breg. V finale, ki je bilo v petek, 1. 12. 2022, prav tako na naši šoli se je uvrstila ekipa OŠ Juršinci. Učenke OŠ Juršinci so tekmovanje zaključile na 3. mestu. Čestitamo!

Akrobatika – Polfinale državnega prvenstva

V petek, 2. 12. 2022, se je Lea Muhič udeležila polfinala državnega prvenstva v akrobatiki. Lea je uspešno izvedla vse skoke in se uvrstila na 9. mesto od skupno 35. tekmovalk. Čestitamo!

Medobčinsko tekmovanje v nogometu – učenci letnik 2008 in mlajši

Na naši šoli je v sredo, 9. 11. 2022, potekalo medobčinsko tekmovanje v nogometu za učence letnik 2008 in mlajše. Tekmovanja so se udeležile ekipe OŠ Juršinci, OŠ Videm-Leskovec in OŠ Majšperk. V finale, ki je bilo v torek, 6. 12. 2022, na OŠ Ljudski vrt se je uvrstila ekipa OŠ Juršinci. Naši učenci so tekmovanje zaključili na 4. mestu. Čestitamo!

Medobčinsko tekmovanje v streljanju z zračnim orožjem

V športni dvorani Mladika na Ptuju je, 8. 12. 2022, potekalo medobčinsko tekmovanje osnovnih šol v streljanju z zračnim orožjem. Tekmovanja v streljanju z zračno pištolo so se udeležili Mai Pak, Miha Močnik, Miha Rajšp, Anej Čuček, Žan Gril in Vid Novak. V streljanju s serijsko zračno puško so tekmovali Nejc Repič, Simon Jug, Anej Lajh, Jaka Šeruga, Marcel Vičar in Anže Škrjanec. Najboljše sta se odrezala Mai Pak in Nejc Repič. Čestitamo!

Področno prvenstvo v streljanju z zračno puško

Na šest steznem elektronskem strelišču in štiri steznem strelišču na papirnate tarče je, 15. 2. 2023, v Hočah potekalo področno prvenstvo osnovnih šol v streljanju z zračno puško. Tekmovanja so se udeležili Mai Pak, Miha Močnik, Miha Rajšp, Nejc Repič, Anej Čuček in Žan Gril. Najboljše sta se odrezala Miha Močnik in Mai Pak. Čestitamo!

Skoki na mali prožni ponjavi – Polfinale državnega prvenstva

V četrtek, 23. 2. 2023, se je Lea Muhič udeležila polfinala državnega prvenstva v skokih na mali prožni ponjavi. V konkurenci starejših deklic se je uvrstila na 7. mesto od skupno 41 tekmovalk. Čestitamo!

Polfinale državnega prvenstva v nogometu – učenke letnik 2008 in mlajše

V torek, 28. 2. 2023, je na OŠ Radlje ob Dravi bilo izvedeno polfinale državnega tekmovanja I. skupine, na katerega so se uvrstile ekipe OŠ Juršinci, OŠ Radlje ob Dravi, OŠ Veržej in OŠ borcev za severno mejo. Učenke OŠ Juršinci so zasedle 2. mesto. Odločal je za nas nesrečen žreb, zaradi enakega števila točk in razlikah v golih z ekipo OŠ Radlje ob Dravi. OŠ borcev za severno mejo so tekmovanje zaključile na 3. mestu, OŠ Veržej pa na 4. Čestitke za borbeno, predano in požrtvovalno igro!

 
 
 
 
Dostopnost